realitní makléřka pro Prahu a Mladou Boleslav

Kupujte půdu, už se nevyrábí!

Kupujte půdu, už se nevyrábí!
Chaty a chalupy jsou stále v trendu
22.04.2022
Odebírejte nové články

Zájem o volné stavební parcely roste, jejich cena stoupá a spolu s ní i náklady na pořízení nového bydlení, které pro mnoho českých rodin začíná být jen nedostupným snem.

Kde pozemky chybí nejvíce?
S největším nedostatkem stavebních parcel se potýká zejména metropole a další velká města v České republice. Zájemci proto hledají příležitosti ke koupi i v menších městech a vesnicích v jejich blízkosti. Sehnat volné parcely v zastavěných oblastech je ale velmi složité. Větší naději na úspěch mají určitě ti, kdo se je pokusí koupit v satelitním městě nebo obci přímo od majitele nebo developera.

Kupujte půdu, už se nevyrábí!
Už ve svých dobách Mark Twain tímto humorným prohlášením doslova uhodil hřebík na hlavičku. A já ho svým klientům velmi ráda opakuji i dnes, kdy Twainova slova platí dvojnásob. Půdy už opravdu víc nebude a její cena proto nikdy neklesne. V nejhorším případě zůstane stejná, ale s největší pravděpodobností jen poroste. A s ní i váš zisk, pokud se do ní rozhodnete investovat.
Odebírejte nové články
z mého blogu!

Pravidelně pro vás připravuji aktuality ze světa realit a články o všem, co by vás mohlo o prodeji, koupi a investování do nemovitostí zajímat. V mém blogu zároveň najdete odpovědi na nejčastěji kladené dotazy mých klientů.



Stisknutím tlačítka "Odebírat články", souhlasíte se zpracováním osobní data

×

Chráníme Vaše soukromí

Naše společnost používá soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat funkčnost stránek a zajištují, aby naše stránky fungovaly bezpečně, neustále se zlepšovaly a přizpůsobovaly vaše vyhledávání. Díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním všech cookies.
Více informací
ROZUMÍM   ZAMÍTNOUT