realitní makléřka pro Prahu a Mladou Boleslav

Blog

Praskne realitní bublina?
Praskne realitní bublina?
08.08.2022
Mnoho lidí se mě v poslední době ptá na změny probíhající na českém realitním trhu a zajímá se, jak odhaduji jeho budoucí vývoj.
Jak ovlivňuje věk žádost o hypotéku
Jak ovlivňuje věk žádost o hypotéku
07.08.2022
Věk žadatelů o úvěr je jedním z faktorům ovlivňujícím to, jestli hypoteční banka žádost o úvěr vůbec schválí, případně také maximální výši hypotéky a maximální dobu splácení.
Počet zlevněných bytů roste každým měsícem
Počet zlevněných bytů roste každým měsícem
06.08.2022
Prodávající musí své nemovitosti zlevňovat 3x častěji, než tomu bylo loni. Prodat byt nebo dům začíná být obtížnější. Nemovitostí se prodává méně než v loňském roce. <p>

<p>V letošním roce podíl zlevněných bytů roste každým měsícem. V lednu se to týkalo 13 % inzerátů, v květnu už 21 %. To v praxi znamená, že pětina lidí musí svou...

zobrazit více
Odebírejte nové články
z mého blogu!

Pravidelně pro vás připravuji aktuality ze světa realit a články o všem, co by vás mohlo o prodeji, koupi a investování do nemovitostí zajímat. V mém blogu zároveň najdete odpovědi na nejčastěji kladené dotazy mých klientů.



Stisknutím tlačítka "Odebírat články", souhlasíte se zpracováním osobní data

×

Chráníme Vaše soukromí

Naše společnost používá soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat funkčnost stránek a zajištují, aby naše stránky fungovaly bezpečně, neustále se zlepšovaly a přizpůsobovaly vaše vyhledávání. Díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním všech cookies.
Více informací
ROZUMÍM   ZAMÍTNOUT