realitní makléřka pro Prahu a Mladou Boleslav

Index nemovitostí: červen – červenec 2021

Zájem o vlastní bydlení přes léto vzrostl. Koupi nemovitosti zvažuje rekordní počet lidí. Jak se choval český trh realit po skončení jarní vlny pandemie koronaviru? Index nemovitostí Seznam Zprávy odhalil, že v období června a července zájem Čechů o pořízení vlastního bydlení výrazně vzrostl. Počet zájemců byl dokonce tak velký, že značně překonal hodnoty ze stejného období loňského roku.
Index nemovitostí: červen – červenec 2021
Kupujte půdu, už se nevyrábí!
13.09.2021
Odebírejte nové články
Co je to Index nemovitostí? Index nemovitostí připravovaný serverem Seznam Zprávy vyjadřuje v procentech, jak se vyvíjí zájem lidí o koupi vlastní bydlení. Poptávku po nemovitostech monitoruje tak, že v čase zaznamenává počet unikátních uživatelů, kteří si na jednom z největších realitních portálů Sreality.cz prohlížejí nabídky na prodej bytů, domů nebo stavebních pozemků. Co odhalil Index nemovitostí v červnu a červenci 2021? Start prázdnin a dovolených obvykle aktivity spojené s hledáním bydlení tlumí, letos je ale patrný zcela opačný trend. Jak ukazuje index nemovitostí, v průběhu června začal zájem o nabídky realit prudce růst a do konce měsíce se zvýšil o více než 30 %. Je znát, že se teď lidé mnohem více obávají příchodu inflace a investici do nemovitostí vnímají jako jeden z nejlepších způsobů, jak udržet nebo dokonce zvýšit hodnotu svých peněz. Zdroj: Seznamzpravy.cz
Odebírejte nové články
z mého blogu!

Pravidelně pro vás připravuji aktuality ze světa realit a články o všem, co by vás mohlo o prodeji, koupi a investování do nemovitostí zajímat. V mém blogu zároveň najdete odpovědi na nejčastěji kladené dotazy mých klientů.



Stisknutím tlačítka "Odebírat články", souhlasíte se zpracováním osobní data

×

Chráníme Vaše soukromí

Naše společnost používá soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat funkčnost stránek a zajištují, aby naše stránky fungovaly bezpečně, neustále se zlepšovaly a přizpůsobovaly vaše vyhledávání. Díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním všech cookies.
Více informací
ROZUMÍM   ZAMÍTNOUT