Realitní makléřka pro Prahu a Mladoboleslavsko.Zdarma ocením nemovitost a prodám jí za nejvyšší cenu

PRODÁNO Rodinný dům v Benátkach n.J., okres Mladá Boleslav

Rodinný dům 3+kk v Benátky nad Jizerou II

Benátky n.J., okres Mladá Boleslav
75 m2
3 990 000 Kč

Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům 3+kk v Benátky nad Jizerou II, ul. U kostela. Dům postavený v roce 2009 na pozemku o velikosti 155 m2, má zastavenou plochu 75 m2 s dispozici: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě samostatné ložnice,chodba, koupelna se vanou a WC. Parkování je možné ve dvorku nebo před domem.

Vytápění plynovým kotelem, plastová okna, v pokojích plovoucí podlahy. Napojení na elektřinu, kanalizaci, obecní vodovod a plyn.

Nemovitost se nachází v klidné častí Benátek s veškerá občanskou vybavenosti. Možnost financování hypotečním úvěrem.

 


План:PRODÁNO  Rodinný dům v Benátkach n.J., okres Mladá BoleslavПлан:PRODÁNO  Rodinný dům v Benátkach n.J., okres Mladá BoleslavПлан:PRODÁNO  Rodinný dům v Benátkach n.J., okres Mladá Boleslav
DalŠÍ INFORMACE

Текст-"рыба", часто используемый в печати и вэб-дизайне. Lorem Ipsum является стандартной "рыбой" для текстов на латинице с начала XVI века. В то время некий безымянный печатник создал большую коллекцию размеров и форм шрифтов, используя Lorem Ipsum для распечатки образцов. Lorem Ipsum не только успешно пережил без заметных изменений пять веков, но и перешагнул в электронный дизайн. Его популяризации в новое время послужили публикация листов Letraset с образцами Lorem Ipsum в 60-х годах и, в более недавнее время, программы электронной вёрстки типа Aldus PageMaker, в шаблонах которых используется Lorem Ipsum.

Многие думают, что Lorem Ipsum - взятый с потолка псевдо-латинский набор слов, но это не совсем так. Его корни уходят в один фрагмент классической латыни 45 года н.э., то есть более двух тысячелетий назад.

Ptejte se na cokoli. Odpovím vám

Stisknutím tlačítka "Zeptat se Tatiany", souhlasíte se zpracováním osobní data

* Ozvu se vám zpět do 24 hodin

Odebírejte nové články
z mého blogu!

Pravidelně pro vás připravuji aktuality ze světa realit a články o všem, co by vás mohlo o prodeji, koupi a investování do nemovitostí zajímat. V mém blogu zároveň najdete odpovědi na nejčastěji kladené dotazy mých klientů.



Stisknutím tlačítka "Odebírat články", souhlasíte se zpracováním osobní data

×

Chráníme Vaše soukromí

Naše společnost používá soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat funkčnost stránek a zajištují, aby naše stránky fungovaly bezpečně, neustále se zlepšovaly a přizpůsobovaly vaše vyhledávání. Díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním všech cookies.
Více informací
ROZUMÍM   ZAMÍTNOUT