realitní makléřka pro Prahu a Mladou Boleslav

Porostou ceny nemovitosti v roce 2022?

Loni růst, letos velmi pravděpodobně také. Na obzoru zatím není nic, co by ho zastavilo nebo obrátilo. Tak rychlé stoupání cen, jaké jsme zažili loni, se však letos nečeká.
 Porostou ceny nemovitosti v roce 2022?
Trend vícegeneračních domácností
22.12.2021
Odebírejte nové články
Například nabídkové ceny developerů meziročně poskočily o dvacet procent, což je nárůst, který letos nevyhlíží ani samotní developeři. Rychlý růst může pokračovat v podhodnocených regionech severních Čech a Moravy, zároveň se nezastaví segment kvalitních bytů nebo bytů v jedinečných lokalitách. Růst budou i ceny novostaveb. Takže cenové nůžky mezi novou výstavbou a second handem se po mnoha letech začnou namísto přivírání naopak rozevírat. Zdroj: forbes.cz
Odebírejte nové články
z mého blogu!

Pravidelně pro vás připravuji aktuality ze světa realit a články o všem, co by vás mohlo o prodeji, koupi a investování do nemovitostí zajímat. V mém blogu zároveň najdete odpovědi na nejčastěji kladené dotazy mých klientů.



Stisknutím tlačítka "Odebírat články", souhlasíte se zpracováním osobní data

×

Chráníme Vaše soukromí

Naše společnost používá soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat funkčnost stránek a zajištují, aby naše stránky fungovaly bezpečně, neustále se zlepšovaly a přizpůsobovaly vaše vyhledávání. Díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním všech cookies.
Více informací
ROZUMÍM   ZAMÍTNOUT